Бритва електр. Panasonic сіткова, 13000 об/хв, бритв.головок-3, Li-Ion, сух.+волог., тример, 2 насад.,док-станц. , чорний (ES-LL41-K520)

Код товару: 246033803
Бритва електр. Panasonic сіткова, 13000 об/хв,  бритв.головок-3, Li-Ion, сух.+волог., тример, 2 насад.,док-станц. , чорний (ES-LL41-K520)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість головок для гоління
  • 3
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

Легкість моделювання бороди

Моделювання ще ніколи не було простіше - завдяки лезам триммера можна підстригти бороду до короткої щетини або надати форму вусів. А бритва служить для ніжного гоління обличчя і шиї, тому немає необхідності ходити в перукарню або користуватися цілою купою різних інструментів для догляду.

Тример з двома насадками

З тильного боку бритва має зручний висувний триммер, який відкривається при натисканні на нього великим пальцем. Тример можна використовувати як з насадками, так і без них для підрівнювання бороди без зайвих зусиль.

7 рівнів стрижки

Дві насадки-гребінці дозволяють підстригати бороду завдовжки 1, 2, 3 мм (A) або 5, 6, 7 мм (B), а якщо використовувати тріммер без насадок, то можна отримати щетину довжиною 0,5 мм - всього доступно 7 рівнів стрижки . Просто використовуйте перемикач, щоб змінити довжину стрижки.

Лінійний мотор з прямим приводом зі швидкістю 13000 циклів в хвилину

Лінійний мотор рухає лезами триммера з високою швидкістю для гладкого і акуратного зрізання більшої кількості волосків за один раз. Тример має характеристики повнофункціонального пристрою.

Для створення ліній

За допомогою цього відважного триммера з гострими лезами зручно моделювати вуса і створювати лінії навколо підборіддя і щелепи.

Ніжне, але якісне гоління

Система гоління з 3 лезами з нержавіючої сталі і лінійним двигуном забезпечує ефективне гоління без подразнення шкіри. А завдяки зігнутим лез і плаваючій голівці гоління ніжне і ефективне навіть в місцях, де волоски важко захопити, наприклад, на щоках і під підборіддям.

Залишити відгук проБритва електр. Panasonic сіткова, 13000 об/хв, бритв.головок-3, Li-Ion, сух.+волог., тример, 2 насад.,док-станц. , чорний (ES-LL41-K520)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
9 999 10 8 999 кешбек 113