Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 (1026434)

Код товару: 259150403
Bluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 (1026434)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Xiaomi XiaomiВиробник

Навушники Redmi Buds 4 Pro допоможуть вам насолоджуватися музикою і спілкуванням у будь-якому місці.

Легке керування, ергономічний дизайн, до 36 годин роботи без підзарядки і, найголовніше, потужний, чистий, яскравий звук - все це помістилося в стильному компактному корпусі.

Hi-Fi звучання. Навушники Redmi Buds 4 Pro сертифіковані Hi-Res Audio Wireless і підтримують аудіокодек LDAC зі швидкістю передавання до 990 кбіт/с, а також аудіороздільну здатність 96 кГц/24 біт і вище. А це означає, що вам гарантовано приголомшливу якість звучання, якої ще не було в бездротовому форматі.

Подвійні динамічні драйвери. Слухайте музику й отримуйте задоволення від кожного звуку. Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені передовою системою подвійних динамічних драйверів, що складається з 10 мм діафрагми з алюмінієвого сплаву, а також 6 мм діафрагми з титану, які в тандемі забезпечують відтворення чітких високих частот і насиченого баса та дають змогу насолодитися усіма деталями музики, коли кожна нота звучить яскраво та глибоко.

Повне занурення у звук. Завдяки інноваційній імерсивній звуковій системі з унікальним звуковим алгоритмом Xiaomi HRTF навушники відтворюють звуки, що максимально імітують реальні. Ось чому вам забезпечений ефект повного занурення щоразу під час перегляду відео в Redmi Buds 4 Pro.

Три режими шумозаглушення. Режим глибокого шумозаглушення дасть змогу слухати музику на жвавій вулиці або в метро. Збалансований режим підійде для відпочинку в кафе. Режим легкого шумозаглушення дасть змогу повністю зануритися в звучання навіть у тихому місці, на кшталт офісу або бібліотеки.

Адаптивне шумозаглушення використовує алгоритми на ШІ, автоматично обираючи той режим, який найкраще підійде для конкретного місця.

Новий рівень шумозаглушення. Інтелектуальна технологія активного шумозаглушення з трьома режимами адаптується до довкілля і дає змогу вам повністю зосередитися на музиці в будь-якому місці.

Розумні алгоритми стежать за оточенням і автоматично знижують зовнішні шуми до 43 дБ, блокуючи до 99.3% навколишніх звуків.

Два режими для спілкування. У прозорому режимі не потрібно знімати навушники, щоб чути навколишній світ і голос співрозмовника. У режимі посилення голосів сторонні шуми приглушуються, а голос співрозмовника, навпаки, посилюється і стає чіткішим.

Вітер більше не перешкода. Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені вбудованими металевими вітрозахисними екранами, які ефективно знижують шум вітру. А запатентований алгоритм придушення шуму вітру вмикається автоматично, коли вітер досягає певної швидкості, і не дає змоги йому впливати на якість звуку на вулиці навіть у найвітрянішу погоду.

Чітке та чисте спілкування. Три вбудовані в кожному навушнику мікрофони ефективно вловлюють звуки голосу, щоб відокремити його від зовнішніх шумів і посилити. Тому співрозмовники відмінно чують один одного і можуть спілкуватися, не підвищуючи голосу, навіть на жвавій вулиці.

До 36 годин відтворення. На одному повному заряді навушники Redmi Buds 4 Pro здатні відтворювати музику до 9 годин, а зарядний кейс збільшує цей час до 36 годин.

Потрібно підзарядитися? Усього 5 хвилин на зарядці дадуть вам додаткових 2 години прослуховування.

Підключення до двох пристроїв. Одну пару навушників Redmi Buds 4 Pro можна під’єднати до двох пристроїв, щоб швидко перепідключатися між ними через Bluetooth і слухати музику з різних джерел або швидко реагувати на вхідні дзвінки.

Просто відкрийте чохол навушників, і на екранах сполучених пристроїв з’явиться запит на сполучення. Вам потрібно лише вибрати пристрій і почати прослуховування.

Досить дотику. Ви зможете не тільки слухати музику, а й приймати дзвінки, перебуваючи в навушниках Redmi Buds 4 Pro. Висока функціональність гарнітури вдало поєднується з простим керуванням.

Достатньо дотику до сенсорної панелі або натискання, щоб поставити музику на паузу, прийняти або відхилити виклик чи обрати режим шумозаглушення.

Залишити відгук проBluetooth-гарнітура Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (BHR5896GL) Midnight Black 2024 (1026434)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки