Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

Код товару: 259095103
Bluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

1More 1MoreВиробник

1More: приголомшливе звучання + преміальний дизайн! Бездротові навушники 1More PistonBuds Pro Q30 з адаптивним шумопоглинанням та еквалайзером, що налаштовується, створені дарувати задоволення кожного дня, адже вони відтворюють звук з високою роздільною здатністю та працюють до 30 годин в автономному режимі.

Завдяки оновленій ергономіці та надлегкій вазі ви не відчуватимете навушники у вухах.

Стильний двоколірний дизайн із витонченим логотипом на корпусі перетворює навушники на яскравий аксесуар, що вирізняє вас з оточення.

Режим прозорості. Насолоджуйтесь музикою і залишайтеся на зв’язку з оточенням. Навушники PistonBuds Pro Q30 з режимом прозорості забезпечують чисте звучання, яке органічно поєднується зі звуками вулиці. Ви навіть зможете вести комфортний діалог, не перериваючи прослуховування.

Шумозаглушення для будь-якої ситуації. Обирайте відповідний рівень шумозаглушення, залежно від того, чи перебуваєте ви в дуже шумному місці, насолоджуєтеся музикою в затишному кафе, чи вийшли на пробіжку у вітряну погоду. Ексклюзивна технологія адаптивного шумозаглушення блокує навколишні шуми до 42 дБ, даючи вам змогу насолоджуватися нюансами улюбленої музики в будь-якому місці.

Потужний збалансований звук. Карбонова діафрагма DLS з алмазоподібною структурою забезпечує потужне збалансоване звучання у високій роздільній здатності з ширшою частотною характеристикою. З 1More PistonBuds Pro Q30 ваші улюблені хіти звучать просто приголомшливо, це можливо завдяки ідеальному балансу між високими, середніми та низькими частотами. 6 мікрофонів для чіткого спілкування Вбудовані в кожен навушник 3 мікрофони + інтелектуальний алгоритм поліпшення звуку на ШІ гарантують вам кристально-чисте спілкування в будь-якому місці. Ваш голос посилюється, блокуються сторонні шуми та відволікаючі звуки, щоб співрозмовник чітко чув кожне ваше слово.

Просторове звучання. Імерсивне прослуховування з навушниками 1More PistonBuds Pro Q30 - це нова реальність. Завдяки деталізованому просторовому аудіо, яке звучить з усіх боків, ви відчуєте ефект занурення під час перегляду фільму, під час гри або під час прослуховування улюбленого альбому.

Музика без перерви. Заряду навушників вистачить на 7.5 годин відтворення без шумозаглушення і на 5 годин з увімкненим режимом шумозаглушення. Ресурс футляра збільшує час роботи до неймовірних 30 годин, а це більше, ніж ви зможете витратити за день. Усього 10 хвилин на підзарядці - і ви отримаєте ще до 2 годин яскравого звучання.

Налаштування еквалайзера Вибирайте одну з 12 налаштувань еквалайзера, щоб домогтися професійного рівня звучання і персоналізувати ваші навушники відповідно до особистих уподобань.

Ігровий режим. Активуйте ігровий режим, і затримка звуку автоматично знизиться до 0.08 секунди - так ви зможете отримати максимально імерсивний ігровий досвід і оперативно відреагувати на будь-які зміни на ігровій карті.

Стабільне під’єднання через Bluetooth 5.3. Підтримка передового стандарту бездротового зв’язку Bluetooth 5.3 гарантує стабільне під’єднання і швидке передавання сигналу без спотворень і затримок, що підходить як для перегляду контенту, так і для динамічної гри. Висока енергоефективність Bluetooth 5.3 подовжує час автономної роботи навушників, залишаючи в минулому часті підзарядки.

Залишити відгук проBluetooth-гарнітура 1More PistonBuds Pro Q30 EC305 Black 2024

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки