Автомобільний пилосос XO CZ001A Car Vacuum Cleaner Black (16754)

Код товару: 254334003
Автомобільний пилосос XO CZ001A Car Vacuum Cleaner Black (16754)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

XO XOВиробник

<p><span>Потужний автомобільний пилосос XO CZ001A</span></p> <p>XO CZ001A - це потужний компактний пилосос, який допоможе швидко прибрати кожен куточок вашого автомобіля! Даний пристрій легко і дуже зручно тримати в одній руці, адже невеликі розміри – 330*90 мм, і надзвичайно мала вага – 400 г перетворять процес збирання на справжнє задоволення.

Пластиковий корпус пилососа можна розділити на три основні частини: передня кришка, фільтр та корпус двигуна.

Спеціальна застібка надійно фіксує кришку до самого корпусу, і при необхідності дозволяє розділити його на частини, щоб очистити від бруду.

Конструкція CZ001A також передбачила спеціальну ручку-тримач, на якій розміщено кнопку включення з регулюванням потужності.

З обох боків знаходяться спеціальні отвори для виведення теплого повітря.

Автомобільний пилосос комплектується шлангом довжиною 33,5 см та ще чотирма різними насадками.

За допомогою всіх цих допоміжних деталей, які розміщуються у спеціальному отворі кришки, можна досягти ідеальної чистоти у важкодоступних місцях, забираючи на поверхнях різних типів.

На відміну від багатьох інших ручних автомобільних пилососів, модель XO CZ001A не працює на батареї, а живиться в результаті підключення до прикурювача автомобіля кабелем довжиною 4,5м. У цьому є два суттєві плюси.

По-перше, не потрібно заздалегідь заряджати пристрій і у вас немає лімітного часу, за який ви повинні впоратися, поки блок не розрядився.

По-друге, живлення від прикурювача достатньо роботи функції компресора.

Під'єднавши пилосос до прикурювача з бортовою напругою 12V, потужність пристрою може досягати максимального показника в 120W.

роботу</li> <li>Підтримує високу потужність</li> <li>Допоможе очистити всі важкодоступні зазори автомобіля</li> <li>Стомлююче прибирання салону перетворюється на цікаве заняття</li> <li>Якісно очищає дрібні елементи, пил у зазорах кнопок, кутів</li> <li>Підтримує технологію фільтрації HEPA</li> </ul> <p><span>Характеристики:</span></p> <ul> <li>Виробник: XO </li> <li>Матеріал: ABS-пластик</li> <li>Потужність всмоктування: 120 Вт</li> <li>Об'єм пилозбірника: 0,12 л</li> <li>Довжина кабелю:<span > 4,5м</span></li> </ul> <p><span>Комплектація:</span></p> <ul> <li>Пилосос</li> <li>Шланг</li > <li>4 змінні насадки</li> <li>Інструкція</li> <li>Коробка</li> </ul>.

Залишити відгук проАвтомобільний пилосос XO CZ001A Car Vacuum Cleaner Black (16754)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки