Аудіо окуляри Bose Frames Alto, розмір S/M, Black (840668-0100)

Код товару: 246519103
Аудіо окуляри Bose Frames Alto, розмір S/M, Black (840668-0100)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Час зарядки
  • 120
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Сучасна класика

Класичний силует і чудове звучання - в окулярах Bose Frames Alto з'єднується культовий силует сонячних окулярів і знаменитий звук від Bose.

Для сонця і звуку

Окуляри Bose Frames створені для сонця і звуку, в них поєднуються запатентовані акустичні технології Bose і преміальна оптика.

Мініатюрні динаміки Bose точно розташовані таким чином, щоб звук було чути вам, а не оточуючим. При цьому акустичне оформлення відкрите, ви не будете ізольовані від вашого оточення.

Оправа окулярів має захист від подряпин. Скло також захищені від тріщин і подряпин, щоб витримувати життя в русі. При цьому скла блокують до 99% UVA / UVB-випромінювання.

Управління

На правій дужці розташована невелика багатофункціональна кнопка. Вона забезпечує включення пристрою, прийом / відбій дзвінків, управління відтворенням / перемотуванням, доступ до голосового помічника.

Свобода від пристрою в вухах

Bose Frames - це не навушники: в вуха не потрібно нічого вставляти і не потрібно нічим їх закривати, ізолюючи себе від оточення.

Це новий спосіб прослуховування музики. Спосіб, який дає вам свободу чути навколишній світ і взаємодіяти з ним, в той же час слухати музику, не звертаючи на себе увагу оточуючих.

Один додаток - повний контроль

Додаток Bose Connect app дає повний доступ до управління і налаштувань Bose Frames. Отримуйте поради, використовуйте всі функції і надайте телефону свої настройки, щоб ви могли більше часу насолоджуватися музикою, а не налаштовувати її.

Доповнена реальність Bose AR

За допомогою програмного оновлення через додаток Bose Connect буде доступна функція доповненої реальності Bose AR - перша в світі аудіо-платформа доповненої реальності, де додаток буде передавати не візуальну інформацію щодо розпізнаного контексту, а звукову, транслюючи її через динаміки в пристрої.

Всі навушники Bose Frames підтримують функцію доповненої реальності Bose AR. Сама функція буде доступна найближчим часом.

Колекція Frames

У лінійці аудіо-окулярів Bose Frames доступні дві моделі з різними силуетами і розмірами: прямокутні Alto і з округлим силуетом Rondo.

Bose Frames Rondo
Bose Frames Alto

Залишити відгук проАудіо окуляри Bose Frames Alto, розмір S/M, Black (840668-0100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
1 584 22 1 242 кешбек 46,25