Акваріумний набір Juwel «Trigon 190 LED» темно-коричневий, кутовий (190 л)

Код товару: 255187503
Акваріумний набір Juwel «Trigon 190 LED» темно-коричневий, кутовий (190 л)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Товщина стінок
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Juwel JuwelВиробник

Ефект глибини в найпривабливішій формі - акваріум Trigon 190 LED гармонійно впишеться в будь-який куточок кімнати і стане оазою спокою для всієї родини.

Захисна нижня рама забезпечує підвищену стійкість і дозволяє без проблем встановити акваріум без застосування спеціальних підкладок.

Ретельна обробка і матеріали німецької якості, а також ідеально підібрана техніка забезпечують максимум якості і безпеки, гарантуючи довговічність акваріума Trigon 190 LED.

MultiLux LED / Освітлення Яскраве підсвічування і активне зростання рослин забезпечує MultiLux LED, сучасна технологія освітлення LED від Juwel.

Замінні світлодіодні лампи Day та Nature на 590 мм створюють оптимальний для рослин і риб спектр світла при одночасній економії електроенергії до 50% в порівнянні зі вставними світильниками T5.

Система освітлення MultiLux LED акваріума Trigon 190 LED дозволяє доглядати за акваріумом, не вимикаючи освітлення.

Застосовуваний при виготовленні системи освітлення метод ультразвукового зварювання гарантує її повну водонепроникність, система відповідає високим європейським стандартам безпеки і сертифікована Об'єднанням технічного нагляду ФРН (TUV / GS).

Bioflow M / Фільтрувальна система Для оптимальної фільтрації Trigon 190 LED оснащується потужною системою Bioflow M.

Цей внутрішній фільтр являє собою поєднання ефективності і безпеки, служачи центральним компонентом акваріума Juwel.

Він працює за принципом "Вода залишається в акваріумі" і забезпечує найбезпечніший спосіб фільтрування води у Вашому акваріумі.

Система Bioflow M оснащена п'ятьма високоефективними засобами для фільтрування та практично безшумним потужним циркуляційним насосом Eccoflow 600.

AquaHeat 200 W / Нагрівач Підтримка потрібної температури в акваріумі Trigon 190 LED забезпечується регульованим нагрівачем Juwel на 200 Вт, який оптимальним чином вбудований в контур циркуляції води фільтрувальної системи Bioflow M.

Завдяки застосуванню високоякісних срібних контактів і ударостійкого боросилікатного скла регульований нагрівач Juwel відповідає найвищим вимогам до функціональності і безпеки і, звичайно ж, сертифікований Об'єднанням технічного нагляду ФРН (TUV / GS).

Залишити відгук проАкваріумний набір Juwel «Trigon 190 LED» темно-коричневий, кутовий (190 л)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки