Акустична система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue (865983-0200)

Код товару: 245574803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

4 390 кешбек 54,88

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Багатий звук для піднесення ваших пристрастей

Ви відчуваєте сильний, глибокий зв’язок із тими місцями, які Ви відвідуєте. Природньо, що Ви хочете мати такий самий зв'язок із своєю музикою. Саме у цьому сяє SoundLink Flex. Чіткий, чистий звук без спотворень дозволяє почути кожен інструмент і нюанси вокалу. Високі та низькі частоти збалансовані, а потужний бас може гуркотіти та розносити музику, яка заряджає енергією та змушує качати головою. Все це стало можливим завдяки інноваційним технологіям у красивому, універсальному дизайні.

Витримає занурення, падіння та багато іншого.

SoundLink Flex пройшов ретельне тестування на відповідність рейтингу IP67 і є водонепроникним. Занурте його у воду, і він продовжить грати. Більше того, Flex тримається на воді та спливає, а тому не потоне, якщо навіть впустити його у воду. Динамік також захищений від пилу, тому вам не потрібно хвилюватися, щоб узяти цю акустику з собою на пляж або у майстерню. Щоб забезпечити додатковий захист від води, пилу та сміття, перетворювач і пасивні радіатори під сталевою решіткою виготовлені з міцних водонепроникних матеріалів і щільно приєднані до корпусу динаміка.

Створений витримати кілька синців

Завдяки сталевій решітці з порошковим покриттям, силіконовому зовнішньому корпусові та іншим міцним деталям всередині - спікер SoundLink Flex завжди готовий до пригод. Його міцність витримає практично будь-які невдачі та випробування, як наприклад падіння на підлогу. Щільне порошкове покриття не відшаровується і не лущиться, воно стійке до корозії і УФ-променів. Разом з тим, незважаючи на «жорстокий характер», унікальний ергономічний дизайн робить тримання Soundlink Flex у руках приємним та зручним.

Нахиляйте. Перегортайте. Підвішуйте. Звук незмінно крутий

SoundLink Flex універсальний, щоб його можна було брати з собою куди завгодно. А завдяки технології PositionIQ він автоматично налаштовується на оптимізацію звуку. Незалежно від того, чи стоїть він вертикально, лежить на задній панелі чи висить на своїй міцній петлі, SoundLink Flex забезпечить вашу музику в повному, збалансованому звукі.

Увесь день у бойовому стані

Незалежно від того, чи працюєте ви у довгу зміну чи насолоджуєтесь днем ??на воді, SoundLink Flex забезпечить вас саундтреком протягом усього дня. Без підзарядки він може працювати до 12 годин, а коли настане час для резервного живлення, ви можете швидко зарядити його через порт USB-C.

Акустика Bose - краще разом

Звичайно, SoundLink Flex сам по собі неймовірний. Але, як і всі системи Bose, цей універсальний портативний спікер стає ще кращим у поєднанні з іншими. З’єднайте його із ще одним SoundLink Flex або іншою системою Bose, щоб увімкнути режим вечірки та насолоджуватися тим, що ви слухаєте в інших кімнатах або на більшому просторі. Навіть трохи того й іншого — SoundLink Flex також підключається до саундбарів Bose Smart Soundbars, щоб ви могли стежити за грою, перебуваючи далеко від телевізора.

Сумісність з додатком Bose Connect app

За допомогою програми Bose Connect ви можете персоналізувати свої налаштування, об’єднати кілька динаміків, розблокувати функції продукту, оновити програмне забезпечення тощо.

Гучномовець

Вбудований мікрофон SoundLink Flex дозволяє приймати дзвінки при підключенні до телефону через Bluetooth, а чудовий звук динаміка означає, що ви не пропустите жодного слова.

Надійне підключення Bluetooth

Підключіть SoundLink Flex до телефону, планшета або ноутбука за допомогою Bluetooth на відстані до 10 м. Система запам’ятає до восьми нещодавно підключених пристроїв.

Як це все поєднується

SoundLink Flex – продукт найсучаснішої інженерії, оснащений ексклюзивними технологіями Bose. Його інноваційний перетворювач спеціально розроблений, щоб забезпечити максимально чистий звук і сильні, глибокі баси, які справді завдають потужний удар. Технології цифрової обробки сигналу динаміка (DSP), власний програмний код і користувацькі алгоритми працюють разом, щоб забезпечити оптимальну якість звуку, де б ви не були.

Залишити відгук проАкустична система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue (865983-0200)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки