Аератор-скарифікатор акумуляторний Einhell GE-SC 35/1 Li-Solo, 18В, 35см, ножи 16шт, -3 / 3 / 6 / 9мм, 9.74кг (без АКБ та ЗП) (3420650)

Код товару: 246905803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Ширина захоплення
  • Регулювання швидкості руху
  • Рекомендована площа підстригання
  • 400
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Einhell EinhellВиробник

Особливості

Висоту рукоятки можна регулювати за допомогою важелів швидкого вивільнення, в різні положення. Ви можете налаштувати скарифікатор так, як ви хочете, для зручності роботи і для конкретного грунту і рослинності. Додаткове паркувальне положення захищає леза, а також поверхню, на якій стоїть інструмент. Скарификатор має великі колеса, щоб полегшити роботу в складній місцевості і зменшити навантаження на газон. Він оснащений міцним корпусом з високоміцного, ударостійкого пластику. Ручку можна скласти, щоб заощадити місце для зберігання. В якості опції GE-SC 35/1 Li Solo може бути перетворений в інструмент 3-в-1 (потрібний аераторний ролик (3405571) і контейнер для трави (3405576)). GE-SC 35/1 Li Solo рекомендується для газонів до 400 м² (в залежності від батареї). ІНСТРУМЕНТ ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ БЕЗ АКУМУЛЯТОРА І ЗАРЯДНОГО ПРИСТРОЮ.

Комбінований пристрій 3 в 1

Скарифікатор і аератор також можуть бути розширені до комбінованого пристрою "3 в 1". Вентиляторний вал для аерації та кошик для збирання трави можна придбати окремо.

Гнучкість та економія місця

Складна напрямна шина: акумуляторний скарифікатор можна скласти в практичне транспортне положення і прибрати для економії місця.

Для ідеального догляду за садом

3-ступеневе регулювання глибини обробки дає змогу точно встановити глибину залежно від ваших потреб, захищаючи ніжне коріння дерну.

Регульована під зріст користувача

Завдяки регульованій за висотою направляючій шині скарифікатор може бути індивідуально відрегульований під зріст користувача без навантаження на спину.

Скарифікація, аерація та видалення моху

Акумуляторний скарифікатор/аератор Einhell GE-SC 35/1 Li - Solo - це потужний помічник для скарифікації або аерації газонів площею до 500 м². 16 ножів із високоякісної неіржавкої сталі з шарикопідшипниками ретельно видаляють бур'яни та мох, включно з корінням.

Інноваційна технологія безщіткового двигуна Einhell

Акумуляторний скарифікатор / аератор оснащений безщітковим електродвигуном: Вони набагато ефективніші та потужніші за звичайні електродвигуни. На відміну від щіткових двигунів, термін служби безщіткових двигунів набагато довший, і вони не потребують жодного технічного обслуговування.

Залишити відгук проАератор-скарифікатор акумуляторний Einhell GE-SC 35/1 Li-Solo, 18В, 35см, ножи 16шт, -3 / 3 / 6 / 9мм, 9.74кг (без АКБ та ЗП) (3420650)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки